Rendőrt hívtak a verekedő fideszes önkormányzati képviselőre

2015.03.10. 09:02

A Népszabadság úgy tudja, hogy a szomszédok hívták ki a rendőröket, amikor egy hete a tótkomlósi fideszes önkormányzati képviselő, B. Pál összeverekedett élettársával.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a lapnak megerősítette a rendőri intézkedés tényét. Tájékoztatása szerint a nőt kórházba kellett szállítani, a verekedésben mindkét fél nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. A lap idézi az ügyet kirobbantó Vitalap.hu-t, mely szerint eljárás nem indult az ügyben, ugyanis ahhoz legalább a pár egyikének magánindítványára lenne szükség.

B. Pál a tótkomlósi Fidesz-frakció tagja, a képviselő-testület városfejlesztési és pénzügyi bizottságának elnöke, a szociális bizottság tagja, de nem tagja a pártnak. A Fidesz tótkomlósi szervezetének elnöke, Takács Ferenc szintén hallotta az esetet, de a helyi lapnak azt mondta, hogy őt nem tájékoztatta képviselőtársa a történtekről, így közvetlen információk híján nem tudja kommentálni azt. Ugyanakkor azt hozzátette, hogy amennyiben igazak a pletykák, azok a Fidesz családpolitikájával ellentétesek.

B. Pál a Vitalap.hu-nak azt mondta,

nem történt semmilyen probléma,

ezért nem kívánt nyilatkozni.