Blikk: Négy órán át kínozták Simicskát

2015.03.21. 09:32

Négy órán át kínozták Simicskát

- ez a címe a Blikk szombat reggeli cikkének. Ami egyébként valójában arról szól, hogy a bulvárlap munkatársa egy budai luxusmagánklinikán összefutott Simicska Lajossal, aki épp a fogorvostól jött, és azt mondta:

"Kérem, most ne zavarjon, a legrosszabbkor találkoztunk, pocsék állapotban vagyok. Nem, nincs az egészségemmel semmi baj, hál’ istennek, de nézzen rám, alig tudok beszélni. Magam sem gondoltam volna, négy órát ültem a fogorvosnál, egy komoly szájsebészeti beavatkozáson vagyok túl."

Az ezúttal is nadrágtartós oligarcha a rövid beszélgetés után beült a 30 milliós Jaguarjába és elhajtott. (A Simicskáról és autójáról készített fotók, és az eredeti cikk itt érhető el.)

A zsiványképű arisztokrata

A modellt néhány évvel ezelőtt a Totalcar is tesztelte, így jellemzve a kocsit:

"Szemből egy durván zsiványképű arisztokrata, rablólovag, lézengő ritter, Boullion Gottfried, Lotharingia oroszlánja, esetleg Robert Guiscard, a csavaros eszű, vagy fia, Boemund, Taranto hercege, Antiochia ura. Jön! Uram irgalmazz! Ezüstös vértezetén megcsillan a nap, leeresztett sisakrostélya fenyegetően sötétlik, bár lovagtársai tudják jól, hogy a rostély a Bentely Mulsanne-éval ellentétben műanyag, de az ellenség térde ugyanúgy megremeg tőle. És akkor még ott az a kifürkészhetetlen, sanda tekintet. Meg a puszta méretek – 1,8 tonna a hadak ura."