18 évet kapott a 16 éves lány gyilkosa

2015.03.27. 17:23

18 év fegyházbüntetésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék azt a 33 éves férfit, aki 2013. április 10-én Szigetszentmiklóson megölt egy 16 éves lányt – értesült a HavariaPress. 

A bíróság ítélete szerint a férfi bűnös különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettében, ezért a bíróság 18 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. Az ítélet nem jogerős, az ellen mind a vád képviselője, mind a vádlott és védője fellebbezett.

A férfi Facebookon tartotta a kapcsolatot a lánnyal, akit a lány exbarátján keresztül ismert meg. A lány és a barátja nem sokkal korábban szakítottak, a férfi pedig azzal hitegette a lányt, hogy segít neki újra összejönni a fiúval.

Április 10-én találkoztak, a férfi azt ígérte a lánynak, hogy a volt barátja is ott lesz, de ő végül nem volt ott, a férfi viszont közölte a lánnyal, hogy többet érez iránta mint barátság és aziránt érdeklődött, hogy lehetne-e ettől több közöttük. A lány visszautasította, amire a férfi a halásztelki Duna-parton brutálisan bántalmazta és megfojtotta a lányt.

A lány eltűnését még aznap bejelentették, és a lány holttestét másnap a Baptista Szeretetszolgálat kutyás mentőegysége találta meg. A vizsgálatok alapján a lány a fojtogatásba halt bele.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport