20 km-es dugó volt az M1-esen

2015.04.03. 12:42 Módosítva: 2015.04.03. 19:06

Délben az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 37-es kilométernél két autó ütközött össze. A 46-os km-nél egy pótkocsis teherautó borult fel, ami mindhárom forgalmi sávot elfoglalta, olvasható a Police.hu-n.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint Tatabányánál egy autót szállító teherkocsi borult fel, és egy járműveket szállító kamionról három autót sodort le a viharos szél. A tűzoltók az autókat talpra állították. A 37-es kilométernél történt balesethez mentőhelikoptert kellett hívni. A bicskei és a tatabányai szakaszon is araszolnak a járművek, az M0-s autóút csomópontjáig csak lépésben lehet haladni. Becslésük szerint közel 20 km-es dugó alakult ki.

Délután kettő órakor a forgalmi akadályokat elhárították ugyan, de a torlódás egyáltalán nem csökkent az esti órákig. Az autók a megengedettnél lassabban tudtak közlekedni a megnövekedett forgalom miatt.

A rendőrség azt javasolta, hogy az autósok Tatabánya-Óvárosnál hajtsanak le az autópályáról, és az 1-es főúton folytassák útjukat Herceghalomig, ahol visszatérhetnek a sztrádára.

Még Svájcban is dugó van az ünnepek miatt

A rendőrség türelmet és fokozott figyelmet kér a járművezetőktől, az M1-es autópályán ugyanis a megszokottnál lassabb haladásra kell számítani a következő napokban.

Az ünnepekre sokan hazautaznak Kelet-Európába, akik nyugati országokban dolgoznak, ezért nyugat-keleti irányba, szinte az összes autópályán jelentős forgalomra kell számítani.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport