Erzsébet
1 °C
4 °C

20 km-es dugó volt az M1-esen

2015.04.03. 12:42 Módosítva: 2015-04-03 19:06:38

Délben az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 37-es kilométernél két autó ütközött össze. A 46-os km-nél egy pótkocsis teherautó borult fel, ami mindhárom forgalmi sávot elfoglalta, olvasható a Police.hu-n.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint Tatabányánál egy autót szállító teherkocsi borult fel, és egy járműveket szállító kamionról három autót sodort le a viharos szél. A tűzoltók az autókat talpra állították. A 37-es kilométernél történt balesethez mentőhelikoptert kellett hívni. A bicskei és a tatabányai szakaszon is araszolnak a járművek, az M0-s autóút csomópontjáig csak lépésben lehet haladni. Becslésük szerint közel 20 km-es dugó alakult ki.

Délután kettő órakor a forgalmi akadályokat elhárították ugyan, de a torlódás egyáltalán nem csökkent az esti órákig. Az autók a megengedettnél lassabban tudtak közlekedni a megnövekedett forgalom miatt.

A rendőrség azt javasolta, hogy az autósok Tatabánya-Óvárosnál hajtsanak le az autópályáról, és az 1-es főúton folytassák útjukat Herceghalomig, ahol visszatérhetnek a sztrádára.

Még Svájcban is dugó van az ünnepek miatt

A rendőrség türelmet és fokozott figyelmet kér a járművezetőktől, az M1-es autópályán ugyanis a megszokottnál lassabb haladásra kell számítani a következő napokban.

Az ünnepekre sokan hazautaznak Kelet-Európába, akik nyugati országokban dolgoznak, ezért nyugat-keleti irányba, szinte az összes autópályán jelentős forgalomra kell számítani.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?