Közpénzből újítják fel az államtitkár panziójához vezető mellékutat

2015.04.04. 11:54

Vannak olyan élethelyzetek, amikor a nemzet és a politikusok érdeke metszik egymást. Ez a szerencsés együttállás történik épp a Velencei-tó környékén is.

Az elmúlt években a második Orbán-kormánynak és az Európai Unió forrásainak köszönhetően számos fejlesztés valósult meg a tó környékén

kezdi részben saját munkáját magasztoló sorait L. Simon László, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára a Feol.hu hasábjain. Igen, kedves olvasó, jól látja, L. Simon cikket írt, amiben azt is bejelentette, hogy felújítják a 62-es utak állapotát.

Egy kátyus út felújítását sosem szabad megkérdőjelezni, feküdjön az bárhol. Jelen esetben a 6212-es út válik biztonságosabbá. Halkan azért jegyezzük meg, hogy ez az út vezet a Simon Panzióhoz és az L. Simon Borászathoz. Mindkettő az államtitkár családi vállalkozása, szúrta ki a 444.

L. Simon a Feol.hu egy másik cikkében megjegyzi, hogy a 62-es főút és a M6-os autópálya jó minőségű úton történő összekötése a környék gazdaságainak is fontos. Jelen esetben a környék gazdaságai és L. Simon gazdaságai között van némi átfedés.