Beismerte az unoka, hogy megölte nagyszüleit

2015.04.07. 14:29

Brutális kegyetlenséggel öltek meg egy idős házaspárt a hét végén Hosszúpályiban, a gyilkosság elkövetésével az unokát gyanúsítják. A 27 éves debreceni férfi most beismerő vallomást tett, írja az MTI a rendőrség bejelntése alapján.

Április 4-én, szombat este érkezett a bejelentés, hogy Hosszúpályiban, a Szabadság útján lakó idős házaspárt a rokonok holtan találták. A rendőrök számára egyértelmű volt, hogy gyilkosság történt, ezért emberölés minősített esete miatt indult meg a nyomozás. A helyszíni szemle alapján nyilvánvalóvá vált az is, hogy a kegyetlen gyilkosság péntek este 7 óra körül történhetett.

A nyomozók vasárnap délelőtt jutottak el a 27 éves debreceni férfihez, aki végül részletes, beismerő vallomást tett. A gyanúsítottat őrizetbe vették.

A munkanélküli férfi rossz anyagi körülmények között élt, tartozásai voltak, egy részüket a napokban kellett volna megadnia. Az elkövető a helyszínről néhány százezer forintot vitt magával, és a nagy részét a gyilkosság utáni napon elköltötte.

A sajtótájékoztatón a rendőrség bemutatta az elkövetés eszközeit, egy háztartási bárdot és egy konyhakést, valamint az elkövetéskor viselt ruházatot, a lakásból elvitt táskát és a tartalmát.

A rendőrség indítványozta a gyanúsított előzetes letartóztatást.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport