Fejbe rúgta, és ütötte az ágyon fekvő beteget a beteghordó

2015.04.09. 19:29

Megütött, és fejbe rúgott egy ágyon fekvő férfit egy beteghordó Budapesten, a Merényi Gusztáv Kórház baleseti ambulanciájának folyosóján - számolt be a TV2 Tények. Egy szemtanú videóra vette az esetet, és elküldte a TV2-nek.

A férfi az utcán lett rosszul, fejsérüléssel vitték kórházba. Zavartan viselkedett, és haza akart menni, mert azt mondta, nincsen semmi baja. A mentősök mondták neki, hogy nem engedik el, mert elesett, és beverte a fejét az útpadkába - számolt be a szemtanú.

Ezután bevitték a kezelőbe, ahonnan dulakodás és ütések hallotszottak, majd két kórházi beteghordó kitolta a férfit egy ágyon a folyosóra. A beteg megpróbált felkelni, de nem hagyták. Szidalmazták, nyomták vissza a fejét, több helyen megütötték, és fejbe is rúgták.

A bántalmazott férfinek annyira bedagadtak a szemei, hogy most szinte semmit sem lát. Azt is mondta, nem tudja, hogy került kórházba, csak arra emlékszik, hogy elindult hazafelé, és a kórházban tért magához arra, hogy a biztonságiak ütik.

A verés után nem akart bennmaradni a kórházban, aláírattak vele egy papírt, majd a két biztonsági őr a hóna alá nyúlt, és a földön húzva kivitték a kórház kapujába.

A férfi nem tagadta, hogy ivott aznap, de arra nem emlékszik, amit a kórházban mondtak neki, hogy nagyon agresszív volt, és az orvost is meg akarta verni.

A kórházban a TV2-től tudták meg a történteket, vizsgálatot indítottak az ügyben.