Kamion torlaszolta el a Széll Kálmán teret

2015.04.10. 10:53
baleset szell kalman
Fotó: 2kerulet.ittlakunk.hu

II. kerületi oldal szerint  nem sokkal 10 óra után a Széll Kálmán térnél a Várfok utca alján egy kamion koccant egy személyautóval. A baleset említést sem érdemelne, ha nem épp Budapest legkellemetlenebb forgalmi csapdájában történt volna. A tudósítás szerint a Krisztina körútról való bejövő forgalom egy sávra szűkült, és máris nagy a torlódás. Ha pedig ezen a csomóponton dugó van, akkor az láncreakciószerűen hat ki az Attila útra, Margit körútra; az egész, párhuzamos felújításoktól szenvedő I. és II. kerületre. 

Délután két óra felé közeledve még mindig nincs mozgás, a 444.hu két újságírója már 40 perce áll egy helyben, a hir24.hu tudósítása szerint pedig abszurd jelenetek sora zajlott le: Amikor például megérkezett a helyszínre egy BKV-s sárga kocsi, a kiszálló alkalmazottat a nadrágjánál fogva kezdte el rángatni az egyik forgalmat irányító közterület-felügyelő. A helyszínelő rendőrautó meg nagy bölcsen úgy parkolt le, hogy a Szilágyi Erzsébet fasor felől érkezők útját is elállta. A Krisztina körút és a Csaba utca kereszteződésénél közben kikapcsolták a közlekedési lámpákat, a postapalota hátánál felrotlódó buszok annak rendje módja szerint elállták a villamosok útját, így most az 59-es és 61-es villamosok sem bírnak moccanni. 

Most mondhatnánk azt, hogy Kerüljön!, de ötletünk nincs, hogy merre. A Budát behálózó felújítások meleltt ugyanis a Batthyányi térnél nemrég találtak világháborús repeszgránátot, szóval a karcsúsított Fő utca felé sem egyszerű a közlekedés.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport