Lakatos Károlyt még mindig keresi a rendőrség

2015.04.10. 21:09

A BRFK munkatársai április 10-én, este hétkor a VII. kerületi Kerepesi úton elfogták R. T. Kálmán 33 éves és B. István 28 éves budapesti lakosokat, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal az április elsejei, Népszínház utcai kocsmai verekedéssel, aminek egy halálos áldozata volt. 

A jelenleg még körözés alatt álló harmadik társukkal szóváltást követően bántalmaztak egy férfit, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A BRFK halált okozó testi sértés miatt továbbra is keresi a képen látható Lakatos Károly 42 éves budapesti lakost.

A rendőrségtől megtudtuk, hogy nemrég elfogtak egy férfit, akire illett Lakatos Károly személyleírása, de nem voltak nála az iratai. Viszont később az irataival igazolni tudta, hogy nem Lakatos Károly, ezért elengedték, az igazit pedig még mindig keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a felvételeken látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs; 8-16; p: 8-13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.