Vérzéssel bukott le a radványi gyilkos

2015.04.11. 09:55

Még mielőtt a rendőrség nyomozásba kezdett volna a saját édesapja kideritette, ki gyilkolta meg Bárczi Benőt a szlovákiai Radványban – irta a szlovákiai politersky.sk. A fiatalember holttestére a település melletti erdőben találtak rá, szivében egy tőrrel. A jelek egyértelműen gyilkosságra utaltak. A rendőrség kiérkezése előtt azonban az édesapa saját otthonába vitte fia holttestét, hogy ott

okkultista módszerekkel felfedje a gyilkost.

A véres holttestet megmutatta az ifjabb Bárczi ismerőseinek, majd a család legközelebbi tagjainak, azt feltételezve, hogy a seb - noha a fiú halála már legalább 12 órával korábban beállt - vérzésbe indul a gyilkos megjelenésvel.

A holttestet végül Bárczi barátnőjének is megmutatták, mire a seb - egy szemtanú állitása szerint - valóban vérezni kezdett. Tény, hogy a helyszinen K. Abigél beismerő vallomást tett: ő maga hajszolta öngyilkosságba kedvesét, visszautasitva a fiú házassági ajánlatát.

A tőrt maga adta át az öngyilkossággal fenyegetőző fiatalembernek.

Egyelőre még nem készült el az orvosszakértői vélemény arról, hogy valóban öngyilkos lehetett a Bárczi. A rendőrség nem kommentálja a történteket, ahogyan azt sem, milyen intézkedést foganatositanak a holttestet a tragédia helyszinéről elszállittató idősebb Bárcz ellen. A politersky.sk szerint  K. Abigél zavart elmével távozott a helyszinről, tartózkodási helye ismeretlen. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport