Koronavírus adatok

2021. dec. 01.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Elza
3 °C
8 °C

Illegálisan bontottak fel egy utat és zártak le egy sávot a Széll Kálmán térnél

2015.04.13. 07:56 Módosítva: 2015.04.13. 07:58

A Széll Kálmán tér Krisztina körúti szakaszán a kivitelező illegálisan bontott fel egy utat és zárt le egy sávot, ami jelentősen korlátozza a forgalmat a Margit körút és a Szilágyi Erzsébet fasor felől az Attila út irányába, közölte a BKK.

Az MTI szerint a Budapesti Közlekedési Központ már vasárnap délután négykor észrevette az illegális útbontást és sávlezárást. A BKK Zrt. azonnal felvette a kapcsolatot a kivitelezővel. A SADE cégtől azt kérték, hogy hétfő reggel 6 órára állítsák helyre az utat és szüntessék meg a forgalomkorlátozást. A cég azonban azt közölte, hogy a kérést nem tudja teljesíteni.

A BKK vasárnap este a helyszínen vizsgálta meg, hogyan lehetne helyreállítani az utat a BKK Közút eszközeivel, ezt azonban a munkaárok mérete nem tette lehetővé.

Azonnali beavatkozásként annyit tudtak tenni, hogy még vasárnap csökkentették a forgalomtól elzárt területet, és módosították a Csaba utcai jelzőlámpás csomópontot.

A Budapesti Közlekedési Központ mindent megtesz, hogy a forgalom akadályoztatása a lehető leghamarabb megszűnjön - áll a közleményben.