Édesanyja szerint leitatták, és elrabolták a 19 éves Patrikot

2015.04.14. 20:44 Módosítva: 2015.04.14. 20:50

Leitattak, és elraboltak egy 19 éves gyáli fiút, ezt a fiú édesanyja állítja, aki zokogva nyilatkozott a TV2 Tényeknek. A fiú múlt szombaton tűnt el. A barátaival egy garázsban ivott, majd elindultak sétálni, amikor egy idegen férfival találkoztak.

unnamed(2)

A férfi barátkozni próbált a társasággal, együtt ittak, részegen indultak el valahova, azóta nem látta senki Rinyu Patrikot.

Az ukrán férfi azt mondta nekik azon az estén, hogy a kamionja lerobbant a város határában, és nem ismerős a környéken. A fiút utoljára a dohányboltban látták, itt felvétel is készült róla, ahogy vodkát vesz nekik az ukrán férfi, aki bankkártyával fizetett. 

A boltban az ukrán férfi belekötött a fiú barátjába. A barát emiatt otthagyta őket, és hazament, Rinyu Patrik azonban együtt ivott tovább az ukrán férfival. A férfi a család információi szerint "fiatal fiúkra szokott vadászni a pesti éjszakában".

Az édesanyja most a Tényekben szólalt meg, úgy gondolja, hogy vagy szexrabszolgának adták el, vagy szervkereskedő áldozata lett a fia, mást nem tud elképzelni, mert szerinte másért nem rabolhatták el. Azt mondja, folyamatosan kapnak információkat a közösségi oldalakon, és nem nyugszik addig, amíg élve vagy halva meg nem találják a fiát.

A fiú egyik cipőjét a házuktól nem messze találták meg. Eltűnése után a környékbeli erdőt is átkutatták, nyomkereső kutyákkal is keresték, de nem találták meg.