A ballib tehet a trafikos gyilkosságról

2015.05.05. 08:42

„Nem ez volt az első találkozás az alvilág és a balliberális politikai tömb között és nyilván nem is az utolsó” – értesülhettek a Magyar Hírlap olvasói Sinkovics Ferenc írásából arról, hogy kik is tehetnek a trafikosokkal szembeni támadásokról.

A dohánypiac átrendezésének ügyét az ellenzék megpróbálta politikai kérdéssé varázsolva felfújni, de szerencsére az emberek többsége a helyén kezelte. „Viszont volt egy réteg, amelyet megint sikerült felhangolnia a ballib médiának” – írta az Orbán Viktor szerint a kormánnyal kritikus, de méltányos lap főmunkatársa.

  • A szerző megkapta a magáét, amikor azt meréstelte feltételezni tavalyi írásában, hogy nyilvánvalóan van valamilyen összefüggés a trafikok ügyében zajló hangos politikai kampány és a trafikokat érő rablótámadások között.
  • A szerző addigi tapasztalatai azt mutatták, hogy az alvilág a balilberális politikai oldal felé húz, hiszen az gyenge államot ígér, gyenge rendőrséggel és ügyészséggel.
  • A kapcsolatot bizonyítja az is, hogy 2002-ben a Fidesz március 15. után azt kérte híveitől, hogy ne vegyék le a kokárdát, ezután viszont rengeteg kokárdást ért inzultus alvilági lumpen alakok részéről.
  • A kaposvári trafikos eladónő meggyilkolása után indokolt a halálbüntetés kérdésének napirenden tartása, amit csak a baloldal félremagyarázása miatt értettek sokan úgy, hogy a kormányfő a halálbüntetés visszaállítását támogatja.
  • Na jó, valóban segíti a bűnözőket a trafikokon lévő fólia, le is kell venni, de egyébként feltenni sem volt kötelező.