Kokó úgy emlékszik, ő soha nem volt fideszes

2015.05.09. 15:29

Az Orbán mögött az első sorban tapsoló Kovács Kokó István, akinek az állami pénzzel megtámogatott éttermében többször járt a miniszterelnök is, soha nem volt fideszes. Ezt onnan tudjuk, hogy ő mondta. Az olimpiai bajnok bokszoló a Hír TV műsorában Horkay Hörcher Ferenc konzervatív filozófussal a Mayweather-Pacquaio meccs utáni napon társalkodott európai értékekről, és pukkasztgatta többek között (teljes joggal) a halálbüntetés-lufit.

A műsorból kiderült, hogy nem csak a Hír Tv van már olyan bátor, hogy erősen kritizálja Orbánt, ezt a jó tanuló, jó sportoló Kokó is szívesen megteszi. Sőt, a múltját is átszínezi, hogy visszamenőlegesen halványabbra retusálja magát az Orbán mögötti egykori pódiumon. Miután szépen ekézgették a miniszterelnököt, amiért szavazatokért cserébe szívesen felkínálná az állami emberölést, Kokó saját magáról is beszélt egy keveset.

Annak idején én nem voltam fideszes.

„A balliberális média előszeretettel állított be engem Fidesz-közeli embernek a 2002-es színvallomásom után, miközben én soha nem voltam Fidesz-közeli ember. Értékeket és elveket vallottam, ami nagyon sokszor egybeesett a Fidesz értékeivel és elveivel” - vallotta.

Az egybeesésnek, úgy tűnik, néhány böszmeség tett be Lássuk be, hogy az elmúlt hat évben rengeteg ember csalódott a Fidesz kommunikációjában, attitűdjében... az a sok-sok böszmeség, ami megtörtént itt az elmúlt hat év alatt... ”  — gondolkodott el a Civil Kaszinóban Kovács István.