Éldegélek - üzente ismerősének a félmilliárdot rejtegető D. János

000 Par7887461
2015.05.13. 10:25
Nem úgy tűnik, hogy bujkál az a férfi, aki nemrég szabadult a börtönből, miután biztonsági őrként lenyúlt 650 millió forintot. Félmilliárdnak azóta sincs nyoma, pedig úgy tudjuk, még a lányai életét is alaposan megkeserítették a pénz után vadászó alvilági és félalvilági figurák.

Üdv Barátom,de jó újra látni téged!!!

- írta D. Jánosnak az egyik ismerőse, miután a férfi idén áprilisban regisztrált a Facebookon és megosztott egy képet magáról. Az ismerős nem véletlenül lelkesedett ennyire, D. János ugyanis nemrég szabadult. Ő volt az a férfi, aki még 2009 szeptemberében a Brinks biztonsági őreként ellopott 650 millió forintot. Társát elaltatta, a pénzt téglákra cserélte, így mire észrevették a sikkasztást, D. János már Thaiföldön volt. De külföldre csak 150 millió forintnyi valutát vitt magával, fémilliárd forintot valahová elrejtett. A legvalószínűbb, hogy saját Mercedesébe, amiről azóta sem tudni, hol van. Végül öt évet ült idehaza, nemrég szabadult. 

Éldegélek

- válaszolta néhány napja a Facebookon egy másik, hogylétéről érdeklődő ismerősének D. János, majd megígérte, hogy majd keresni fogja. 

Legalább úgy, ahogy az elrejtett félmilliárdot - tehetnénk hozzá. Az elmúlt években ugyanis a rendőrök, a Brinks által megbízott magánnyomozók és az alvilág is próbálta kideríteni, hol lehet az a Mercedes, amibe feltehetőleg a pénzt rejtette el D. János.

Információnk szerint az elmúlt években D. János két lányán keresztül is próbáltak alvilági és félalvilági figurák a pénz nyomára bukkanni. Azt remélték ugyanis, hogy a férfi beavatta családját a tervbe vagy ha nem, a családon keresztül valahogy eljuthatnak az elrejtett autóhoz. Pedig - állították ismerőseinek a lányok - apjuk nem avatta be őket a tervbe, sőt, ebben az időszakban fogalmuk sem volt róla, hogy a férfi merre lehet. 

Úgy tudjuk egyébként, hogy nem csak a miskolci alvilág, de D. János lányainak ismerősei is próbálták kideríteni, merre lehet az elrejtett félmilliárd. Volt, hogy kifejezetten ezért törtek fel garázsokat Miskolcon, de a kincskeresőknek rendre csalódniuk kellett, mert sem az autót, sem a pénzt nem találták meg. 

Bár D. János lányainak ismerősei az Indexnek azt állították, hogy a család életét az elmúlt években alaposan megkeserítette, hogy sokan rajtuk keresztül próbáltak a pénz nyomára bukkanni, a Facebook tanúsága szerint most jó a kapcsolat köztük, a férfi régebbi képeket is posztolt a lányokról és kedves májusi üzenetváltásokat is olvashatni. Így az a lapértesülés is erősen megkérdőjelezhető, miszerint még a családja sem tudja, mi lehet D. Jánossal, aki egyébként a facebookos profilképen egy thaiföldi lánnyal látható.