Az évszázad sikkasztója nem úgy éli az életét, mint egy milliárdos

2015.05.14. 06:54

A Blikk megtalálta Dánfi Jánost, aki még 2009-ben 650 millió forintot nyúlt le a cégétől, ahol pénzszállító volt - a pénzből félmilliárdot elrejtett. Később elkapták, öt évet ült, áprilisban szabadult. 

Nem úgy kell elképzelni az életemet, mint egy milliárdosét, akire minden pillanatban vigyáznak, de azért nyitva tartom a szemem

- mondta a férfi a Blikknek. Dánfi közölte: saját testi épsége és biztonsága nem érdekli, a családját viszont féli, őket nem akarom kitenni semminek.

De a cikk legbizarabb állítása kétségkívül az, miszerint Dánfi egy szakértőt is megkérdezett, mekkora veszélyben van, mire a tanácsadó megnyugtatta, hogy - idézzük - nem ő számít az első számú közellenségnek, de az óvatosság sosem árt. (:DDD - a szerk.)

Dánfi a Blikknek nem árulta el, ki volt az a titokzatos jótevője, aki kifizette a tízmillió forintos mellékbüntetését, azt viszont igen, hogy találkozott a két lányával, akik majd kiugrottak a bőrükből, annyira boldogok voltak emiatt. 

A férfi egyébként még senkinek nem árulta el, hogy hol kezdett új életet, de azt állítja, az elmúlt közel egy hónapban az ország több pontján is megfordult és senki nem ismerte fel.