Frigyes
15 °C
27 °C
Index - In English In English Eng

Vendetta volt Péterimajorban

DLAPE20150513004
2015.05.14. 01:06

Az Ittlakunk.hu szerint május 13-án este a XXIII. kerület Péterimajorban két banda (egy helyi és egy XVIII. kerületi) esett egymásnak, állítólag lövések is dördültek. Olvasóik azt írták, vendetta szerű állapotok uralkodtak.

A police.hu híre szerint szerdán este Budapesten, a XXIII kerületi Majori úton egy buszmegállóban két, több fős társaság között összeszólalkozott, majd verekedni kezdtek. A rendőrség szerint ismerte egymást a két társaság, de kifejezetten rosszban voltak.

A verekedés alatt egy gumilövedékes fegyverből több lövést adtak le, két férfi megsérült, egyikük sebe súlyos, a másiké életveszélyes, őket a mentők kórházba vitték.

A rendőrök elfogtak és a kerületi rendőrkapitányságra előállítottak négy személyt, két nőt és két férfit. R. Tünde 35 éves és egy 17 éves budapesti lányt gyanúsítottkénti kihallgatásukat követően a rendőrök őrizetbe vették. A nyomozók megkezdték az 53 éves R. László budapesti és a 19 éves R. V. gyáli lakos gyanúsítotti kihallgatását. 

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.