Kubatov Gábor cáfolja Kubatov Gábort

2015.05.24. 15:51 Módosítva: 2015.05.24. 16:13

A Fidesz pártigazgatója cáfolta, hogy a Fidesznek lenne egy gimnazistákból álló titkos akciócsoportja, akik Szabad Európa Csapat néven a kormánypártot segítenék illegális adatszerzéssel a választások idején. A Nemzeti Adatvédelmi Hatóság elnöke konkrétan azt írta az ügy miatt a szervezetnél feljelentést tevő szocialista képviselőnek, hogy 

Kubatov Gábor válaszlevelében arról tájékoztatta a hatóságot, hogy nincs tudomása az ún. Szabad Európa Csapat létezéséről. A pártigazgató állítása szerint ilyen elnevezéssel nem működik szervezet a Fidesz keretében.

Ehhez képest Kubatov Gábor Youtube-csatornáján találtunk egy 2010 február végén (az országgyűlési választási kampány hajrája idejé) feltöltött videót, aminek azt a címet adták, hogy Találkozás a Szabad Európa Csapat tagjaival. Ezen a videón Kubatov Gábor mondja el a fiatal közönségnek, hogy ki a jobboldali, illetve mi a különbség az MSZP és a Fidesz között. 

Elég egyértelműnek tűnik a helyzet, de megkerestük Kubatov Gábort, hogy mivel tudja feloldani a videó és a NAIH-nak írt válasza közti ellentmondást. Várjuk válaszát, amint megjön, frissítjük a cikket.