A Jobbik és a Fidesz közösen írja a leghosszabb viccet

D  YT20130314012
2015.06.03. 15:53

Itt a Fidesz és a Jobbik új dilije:

a Nagy EU-nyilatkozatháború.
  • Adott egy EU-zászló égető, magyar gárdázó, zsidózó, cigányozó, buzizó párt, amelynek elnöke elolvasott egy Bibó-könyvet, és rájött: néppártot kell faragni a Jobbikból, és minden rendben lesz, megnyerik a választást. A változás nemcsak azért nehéz, mert az emberanyag változatlan, hanem azért is, mert teljesen mást kell mondani, mint azelőtt. Nyilván az utóbbi a könnyebben megoldható, így rögtön megismerhettük a Jobbik új elképzelését az EU-ról: sok mindent meg kell változtatni, de kilépésről szó sincs, arról mi nem is beszéltünk soha. Dehogynem beszéltek.
  • És adott egy, a széles politikai palettát szinte teljesen bejáró rendszerváltó párt, amely gyakorlatilag már mindenről gondolt és mondott mindent, ami aktuálisan jó ötletnek tűnt. A Jobbikkal való versengés miatt például az EU-ból való kilépésről (kihátrálásról) is, majd a stratégia változtával az EU-ban maradás élharcosaként nekiesett a kreténpártnak, annak korábbi szavai miatt. Vérprofiként minden alkalommal egy kis gyurcsányozással.

Szóval azt a viccet ismerik, mikor azt mondja a Fidesz:

  • A Jobbik elnöke, Vona Gábor 2011. január 11-én azt írta, pártja szerint Magyarországnak ki kell lépnie az Európai Unióból.

Erre azt mondja a Jobbik:

  • A Fidesz elnök 1999-ben azt mondta, hogy „most sem vagyunk az unió tagjai, s mint látjuk, van élet az EU-n kívül is".

Erre azt mondja a Fidesz:

  • A Jobbik elnöke 2012-ben azt hangsúlyozta, hogy ki kell lépni az EU-ból, miközben párttársa EU-zászlót égetett!

Erre azt mondja a Jobbik:

  • Az Országgyűlés fideszes elnöke, Kövér László 2014-ben azt mondta, hogy „ha ez az Európai Unió jövője, akkor érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy hogyan kéne ebből szépen lassan, óvatosan nekünk kihátrálni".

Erre azt mondja a Fidesz:

  • A Jobbik elnöke 2013-ban azt mondta, „az uniós támogatás egy júdáspénz”, és, hogy az EU-ból való kilépést a Jobbik nyilvánvalóan támogatná.

Erre azt mondja a Jobbik:

  • A fideszes Kövér László 2015-ben arról beszélt, hogy szerinte Európa most nem létezik. Van egy Európai Unió nevezetű, elfuserált intézményrendszer, amely már régen alig hasonlít arra, amiért létrehozták az alapító atyák. Már szó sincs értékközösségről.

Nyilván még csak az elején járunk a viccnek, de már így is óriási BADUMTSSSSSSHHHHHH.