Megvan a kormány menekültellenes kampányának két újabb szlogenje

2015.06.04. 09:55

Kedden számoltunk be a kormány menekültellenes kampányának legújabb állomásáról: a bevándorlásról szóló nemzeti konzultációt kísérő óriásplakátokról. Az első szövege az volt, 

Kovács Zoltán kormányszóvivő ma reggel az ATV-ben elárulta, mi lesz a háromszázmillióba kerülő plakátkampány másik két tervezett szövege:

illetve:

Médiavásárló cégektől úgy értesültünk, hogy a kormány direkt a határ menti magyarok megdolgozására írt ki kommunikációs tendert. Információink szerint a kormány a vasárnap bejelentett internetes kérdőívet akarja kitöltetni az emberekkel. (Itt érhető el a menekültellenes kérdőív.)

Információink szerint a plakát terveit a konzultáció kormányzati felelősei a Miniszterelnökségen készítették elő, de végső jóváhagyás előtt a Fidesz elnöksége is megtárgyalta.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla