Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megvan a kormány menekültellenes kampányának két újabb szlogenje

2015.06.04. 09:55

Kedden számoltunk be a kormány menekültellenes kampányának legújabb állomásáról: a bevándorlásról szóló nemzeti konzultációt kísérő óriásplakátokról. Az első szövege az volt, 

Kovács Zoltán kormányszóvivő ma reggel az ATV-ben elárulta, mi lesz a háromszázmillióba kerülő plakátkampány másik két tervezett szövege:

illetve:

Médiavásárló cégektől úgy értesültünk, hogy a kormány direkt a határ menti magyarok megdolgozására írt ki kommunikációs tendert. Információink szerint a kormány a vasárnap bejelentett internetes kérdőívet akarja kitöltetni az emberekkel. (Itt érhető el a menekültellenes kérdőív.)

Információink szerint a plakát terveit a konzultáció kormányzati felelősei a Miniszterelnökségen készítették elő, de végső jóváhagyás előtt a Fidesz elnöksége is megtárgyalta.