Több tíz méteren leomlott a Déli pályaudvar korlátja

2015.06.14. 01:22 Módosítva: 2015.06.14. 01:25

Olvasónk, Endre fülét június 12-én, péntek este 22:40 körül irdatlan zaj ütötte meg kutyasétáltatáskor a Vermezőn. A hang forrásához, a Kosciuszkó Tádé utcához, a Krisztina Pláza mögé már 20-30 másik elzarándokolt a zaj miatt. Itt megdöbbenve látták, hogy több tíz méteres betonkorlát zuhant le a járdára a Déli pályaudvar peronszintjéről. A korlát 50 centi magas és 10 centi széles vasbetonból állt Endre szerint.

A járdaszinten, ahová a betonkorlát zuhant egy rendőrörs, pár kínai üzlet és egy Bubiállomás is található. Napközben nagy tömeg van itt, a sor végén élelmiszerüzlet található, ami este tíz órakor zár, szóval ha egy órával hamarabb esik le a korlát, akkor olvasónk sem tudott volna beszámolni az omlásról.

Az esetről az ATV.hu egy rövid hírben beszámolt, eszerint a rendőrség és a katasztrófavédelem lezárta a területet, hogy egy esetleges újabb omlás senkit se veszélyeztessen. Ebben a kis videóban látszik, hogy nézett ki a helyszín szombaton. 

A Street View-n pedig az látható, hogy ha például 2014 júniusában napközben esett volna le a korlát, akkor jó sok embert eltalált volna:

A képek alapján ez a Déli pályaudvar dohányzásra kijelölt helye lehet.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport