Az egyik markolóval felborult, a másikkal árokba hajtott az ittas FÉRFI

2015.06.16. 20:02

Ittas állapotban volt az a férfi, aki miután felborult egy markolóval, egy másikkal a kerekeire akarta állítani, de nem sikerült, és ezzel az árokba csúszott - közölte a rendőrség. 

Június 13-án, szombat hajnalban Bucsán, a Bocskai utcában járőrözött egy szeghalmi rendőr, amikor az utca végén meglátott egy felborult markolót. Mellette az árokban egy másik munkagép volt, aminek még járt a motorja. Az utóbbiban benne ült a vezetője.

A baksi férfi kiszállt és elmondta a rendőrnek, hogy az oldalára dőlt munkagéppel arról a telephelyről, ahol dolgozik, elment az egyik vendéglátóhelyre. Amikor onnan a szállására tartott, a Bocskai utca végén jobbra akart kanyarodni, de felborult. Ezután gyalog visszament a telephelyre, beült egy másik munkagépbe, amivel a felborult járművet a kerekeire akarta állítani. Ez nem sikerült, mert a másik markolóval belecsúszott az árokba. A férfi nem sérült meg és a munkagépekben sem keletkezett kár.

A férfit megszondáztatták, eredménye pozitív lett, ezért vért vettek tőle. Járművezetés ittas állapotban vétség és jármű önkényes elvétele miatt rendeltek el nyomozást.