Erőszakolni akart, egy hét múlva egy buszmegállóban ütöttek rajta

2015.06.18. 15:20

A rendőrök azonosították, majd elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint Ózdon próbált megerőszakolni egy fiatal lányt.

A police.hu híradása szerint az ügyben az Ózdi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárást szexuális erőszak kísérletének gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint az elkövető Ózdon, a Piactéren 2015. június 9-én este hátulról rátámadt egy sétáló nőre. Megpróbálta letépni a ruháját, és egy közeli nyilvános illemhely felé akarta magával vonszolni. A nő azonban ellenáll, így végül a támadó eleresztette.

A nyomozás során azonosították H. Sándor 27 éves ózdi lakost, majd az Ózdi Rendőrkapitányság nyomozói a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársainak bevonásával egy buszmegállóban rajtaütöttek.

 

Ha önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot, ami belföldről minden hálózaton keresztül ingyenes: 06-80-20-55-20