Horgászbottal hajkurászták a kocogó nőt a csepeli horgászok

2015.06.22. 09:00
Péniszmutogatás, horgászbotsuhintás, durva futó-horgász konfliktus lett a csepeli Duna-part hétvégi elfoglalásából. Egy nőt megkergettek a versenyre összegyűlt pecások, mert fellökte az út közepére állított állványt.

Teljesen elfoglalták a csepeli Duna-part egy szakaszát a horgászok. A gáton húzódó utat autókkal és kordonszalagokkal zárták le a hétvégi forgalom elől.

A foglalók egy futónő szerint vasárnap már annyira magukénak érezték a területet, hogy őt ki is kergették a horgászparadicsomból.

A kocogó, aki vasárnap a rendőrségen is feljelentést tett az atrocitások miatt, a Facebookon írta meg kalandját. 

Az üldözés akkor kezdődött, amikor a futó az út közepére állított kocsikat és botállványokat kerülgette, de az egyiket véletlenül felborította. Erre az egyik horgász botjával fejbe vágta. A fizikai és verbális inzultusok miatt a nő először elfutott, majd visszafele telefonjával lefényképezte az agresszív horgászt, aki ekkor végső érvként még nadrágját is lehúzta a betolakodó elleni harcban.

11230783 919976308041279 7458021609695472250 n
Fotó: Olvasónk, N. Sz. / Facebook

Figyelem!

A képen az látható, ahogy a horgász letolja a nadrágját a fotós előtt.

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Ezután páran egy kicsit rám akarták vetni magukat, de mivel én futok, ők meg ugye ülnek, nem értek utol. De sok csúnya szót vágtak a fejemhez, miközben teljes erőből sprinteltem a parton. Most egy időre vége a Duna-part látogatásának (se futás, se séta a gyerekekkel) – írta Nagy Szilvia.

Később kiderült, a rendőrök nem ígértek komoly nyomozást az ügyben.

Felvettek egy jegyzőkönyvet, és azzal kecsegtettek, hogy semmi nem fog történni, ez nem bűncselekmény, illetve ha akarok, akkor a bíróságnál beperelhetem a fejbevágás miatt. Ennyi.

 A Csepeli Horgász Egyesület Facebook oldala szerint június 21-én, vasárnap két fordulós egyéni úszós horgászversenyt tartottak. “A verseny nyílt nevezéses, nevezési díj NINCS! Lebonyolítása a HIVATALOS RDHSZ FINOMSZERELÉKES VERSENYSZABÁLYZAT szerint történik. A verseny nyílt egyéni úszós kategóriában kerül megrendezésre. A versenyen bárki elindulhat, aki tagsággal rendelkezik a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség bármely egyesületében."

A Csepel.info szerint Ábel Attila alpolgármester felvette a kapcsolatot a futónővel, és ígéretet tett arra, hogy utánanéz a történteknek. Az alpolgármester szerint a Kis-Duna part mindenkié, a horgászok mellett a kocogókat, a kutyasétáltatókat vagy biciklizőket sem lehet kizárni.

Ma megint olyan történt velem, ami még sosem. A Duna-parton futottam. Egy csapat horgász nemcsak szalagokkal meg az autó...

Posted by Szilvia Nagy on Sunday, June 21, 2015