Eszter, Eliza
EUR 382,05 Ft
USD 358,26 Ft
14 °C
24 °C

Gyere haza fiatal: milliókból hoznák haza a londoni magyarokat

2015.06.29. 00:07

Nyílt napot tartottak vasárnap Londonban a külföldön élő magyaroknak a Gyere haza fiatal! program keretében. A rendezvényt az észak-londoni Danubius szállodában rendeztek, száznál több érdeklődő vett részt.

Pákozdi Szabolcs, az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója az eseményen előadta, hogy hogyan lehet bekapcsolódni a programba. Szerinte egyébként az, hogy ilyen sokan eljöttek, mutatja, hogy tényleg van igény erre a 100 millióból működő programra.

A hazatérést fontolgatók többsége a pénzügyi szolgáltatások, az ügyvitel, a gazdálkodás és a vendéglátás területén dolgozik. A program keretében jelenleg 820 álláslehetőség közül választhatnak az érdeklődők, a vasárnapi londoni rendezvényre 130 állásajánlattal érkeztek a munkáltatók.

Pákozdi Szabolcs szerint ha a keret elfogy, "valószínű, hogy a döntéshozó felé javaslatot fogunk megfogalmazni (...) mivel a program jó célokat szolgál és valós igényeket szolgál ki, azt gondolom, hogy pénzügyi akadálya nem lesz a folytatásnak".

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás