Kifosztották, agyonverték, és rágyújtották a házat a pusztaszemesi idős férfira

2015.07.02. 17:17

Pusztaszemesi otthonában június 30-án a délutáni órákban holtan találtak egy idős férfit, aki brutális bűncselekmény áldozata lett. A rendőrök néhány órán belül Tab közelében elfogtak egy 20 éves somogymeggyesi és egy 17 éves bedegkéri lakost, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekménnyel - közölte a rendőrség.

A nyomozók D. K.-t és fiatalkorú társát emberölés miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették, előzetes letartóztatásukat kérték.

SOMOGY MRFK Elfogás

A két gyanúsított korábbról már ismerte a sértettet, akit már több alkalommal megloptak. Június 30-án, délután is lopni érkeztek a férfi házához. Figyelmét elterelve sikerült készpénzre szert tenniük, de kevesellték a mennyiséget.

dscf6334
Fotó: Police.hu

D. K. és fiatalkorú társa ezért előre kitervelten újra visszament az ingatlanhoz, ahol az idős férfit mindketten olyan súlyosan bántalmazták, hogy a sértett helyszínen belehalt a sérüléseibe. Tettüket követően, a házból több értéktárgyat, mobiltelefont és készpénzt vettek magukhoz, majd felgyújtották az épületet és elmenekültek a helyszínről.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport