Ezt a férfit keresik a Váci úti lövöldözés miatt

2015.07.13. 11:34 Módosítva: 2015.07.13. 11:42

Országos elfogatóparancsot adott ki a XIII. kerületi rendőrkapitányság Rácz András ellen. A 29 éves férfi vasárnap délután egy csoport élén be akart menni egy Váci úti szórakozóhelyre, késsel hadonászott, emiatt az egyik biztonsági őr több figyelmeztető lövést adott le gázpisztollyal. 

A törökszentmiklósi férfit csoportosan elkövetett garázdasággal gyanúsítják. Egy körülbelül 8 fős társaság tagjaként július 12-én délután négy körül jelent meg a Váci úti  Viper Room  nevű afterparti helyszínén, de a  biztonsági őrök nem engedték be. 

Rácz András ekkor dulakodni kezdett az őrökkel, és kést rántott. Az egyik biztonsági őr egy gáz-riasztó pisztollyal több lövést adott le. Az összetűzésben nem sérült meg senki.  Rácz András és társai taxival menekültek el.

A rendőrség arra hívja fel a figyelmet, hogy Rácz András veszélyes, feltételezhetően fegyver van nála, támadásától tartani lehet, ezért senki ne próbálja meg őt elfogni vagy feltartóztatni!

Aki felismeri a képen látható személyt, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az hívja a 06 (1) 236-2800 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon (H-Cs: 8-16, P: 8-13), a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport