Videón a brutális debreceni baleset

2015.07.14. 15:37

Kerítésnek csapódott egy autó Debrecenben, a 43 éves sofőr és 16 éves fia kirepült az ütközés erejétől, írtuk meg hétfőn. A Police.hu most videót is közzétett a balesetről:

Kerítésnek csapódott az autó

A baleset vasárnap este nyolc előtt nem sokkal történt, a piros Ford a Monostorpályi úton a Málna utca felől az Alma utca irányába száguldott. Végül a baloldali útpadkára sodródott, kidöntött egy fát, és nekicsapódott egy Monostorpályi úti családi ház kerítésének. A sofőrt és fiát is kórházba szállították, miután kirepültek az autóból.

Versenyezhettek egymással

Szentgyörgyi János, a Kenézy kórház sajtóreferense hétfőn az MTI-nek azt mondta: a fiún több életmentő műtétet hajtottak végre, állapota továbbra is válságos. Édesapját is megműtötték, az ő állapota súlyos, de stabil.

A balesetet látta egy Volkswagen Polo sofőrje és utasa, akik a Ford mögött hajtottak, de segítségnyújtás nélkül továbbmentek. A rendőrök még aznap éjszaka azonosították a Volkswagent vezető 20 éves helyi fiatalembert és utasát, egy 19 éves helyi fiút, akik a helyszínelés közben visszamentek a Monostorpályi útra. Őket a járőrök előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol

az elszámoltatásuk megtörtént.

A 43 éves férfit közúti baleset gondatlan okozásával, a 20 és 19 éves fiatalokat segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítják.

Felröppent olyan hír is, hogy a két autó versenyzett egymással. Ezt egyelőre nem erősítette meg hivatalos forrás.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport