Három halálos baleset történt kedd délelőtt

2015.07.14. 12:58
Kedd délelőtt három halálos balesetről is beszámolt a Police.hu. A pesterzsébeti motoros balesetnél egy motoros még életveszélyben van, utasa meghalt, Kiskunmajsán és Peresztegen teherautó-sofőrök haltak meg, kamionnal, illetve tartálykocsival ütköztek.

XX. kerület: meghalt egy motor utasa, a motoros életveszélyesen megsérült

Kedd délelőtt negyed 12 körül a Klapka utca és a Vécsey utca kereszteződésében eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó és egy robogó ütközött össze, írja a Police.hu. A motor utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt, a motor vezetője az első adatok szerint súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Kiskunmajsa: kamion és egy kisteherautó ütközött, egy 55 éves férfi meghalt

Halálos baleset történt Kiskunmajsa térségében, egy 55 éves férfi a helyszínen meghalt, miután 10 óra 22 perckor az 5402-es számú út 35-ös kilométerszelvénye közelében egy kamion és egy kisteherautó ütközött. A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok, a teherautót vezető férfi a helyszínen meghalt. 

Pereszteg: tartálykocsival ütközött egy kisteherautó, a sofőr meghalt

Tartálykocsival ütközött egy kisteherautó a 85-ös úton Peresztegnél, fél 12 körül a Széchenyi utcában. A tartálykocsi vezetője nem sérült meg, de a teherautó vezetője meghalt. Az útszakaszt lezárták. A tartálykocsi üres volt, de a kisteherautóból beton folyt az útra – írja az MTI.