Ez az ember pontosan úgy néz ki, mint Charles Bronson

2015.07.27. 10:55

Van egy 60 éves férfi Magyarországon, aki megszólalásig hasonlít Hollywood egykori csillagára, Charles Bronsonra. Kovács Róbert „Bronzi” élettörténetéről a Heol.hu közölt összefoglalót.

Becenevét még Szilvásváradon kapta, ahol lovászként dolgozott. Addig mondták neki, amíg el nem határozta, szerencsét próbál. 1994-ben felkerekedett az Egyesült Államokba, hátha tud valamit kezdeni az adottságával. Nyolc évig élt New Yorkban, de nem járt sikerrel. Ezután kezdett olyan európai szórakoztatóparkokat keresni, ahol westernshow-kban léphet fel.

Fotó: Berán Dániel / Heol.hu

Kovács rengeteg e-mailt küldött egy spanyolországi parknak, de sosem jött válasz. Aztán 2003-ban gondolt egyet, felszállt egy buszra, és odament, pedig azt sem tudta, hol fog aludni. Ott sem ment minden könnyen, de végül felfigyeltek rá, és négy éven keresztül ő volt ott a seriff.

2008-ban nem kapott szerződést, de ekkor a Kanári-szigetekre került egy ismerős házaspárhoz, akiknek a mini állatkertjében dolgozott. Később több filmben, reklámban szerepelt, majd 2010-től mostanáig ismét a spanyol szórakoztató központban dolgozott.

Kovács alázatáról egyébként sokat elmond, hogy nagyon szeretne már eljutni Charles Bronson sírjához, hogy lerója neki a kegyeletét.

Szeretnék elmenni, hogy kifejezzem hálámat felé, hogy egy különös véletlen folytán segített az életemet, egyengette a karrieremet, noha nem is tudott róla.