Balesetet szenvedett Harrach Péter

2015.08.12. 12:26 Módosítva: 2015.08.12. 13:58

A Lánglovagok információja szerint kedden a 11-es főút budakalászi szakaszán a Harrach Pétert szállító Chevrolet Captiva összeütközött egy Mercedessel. A tűzoltóportál úgy tudja, hogy a Szentendre felé tartó Mercedes hátulról nekiütközött Harrach kocsijának, majd kigyulladt.

A kocsi teljesen kiégett, a tüzet tűzoltók fékezték meg. Mint írják, szemtanúk szerint a Mercedes egy másik autóval versenyzett, és több autó megelőzése, leszorítása után karambolozott. Az autót vezető fiatalember elhagyta a helyszínt. A balesetről készült fotókat itt tudja megnézni.

Próbáltuk elérni a KDNP frakcióvezetőjét, és a párt sajtósait, de eddig nem jártunk sikerrel. Megkerestük a rendőrséget is, amint megérkezik a válaszuk, frissítjük a cikket.

Frissítés: A KDNP háromnegyed kettőkor kiadott egy közleményt, amiben megerősítették a baleset tényét. Mint írják, Harrach szabályosan autózott Szentendre felé, amikor

váratlanul, nagy sebességgel, hátulról egy autó nekiütközött, amely ennek következtében kigyulladt.

A közleményt szerint ezután a párt frakcióvezetője félreállt, értesítette a tűzoltókat, és megvárta a rendőröket. A kocsijában utazók nem sérültek meg.

A párt sajtóirodája megerősítette azt az információt is, hogy a baleset okozója az égő autót hátrahagyva elment a helyszínről.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport