Bayer hadsereggel zavarná el a migránsokat

2015.08.14. 09:17

Történelmet írhat Görögország, ha végre „be merik vetni a rendfenntartó erőket, ha kell akkor a hadsereget is és kitakarítják végre Kósz szigetét ezektől a hordáktól” – írta Bayer Zsolt a Magyar Hírlap pénteki számában megjelent jegyzetében.

A görög szigeten zavargás tört ki csütörtökön az oda érkezett menedékkérők körében, mert a hatóságok már nem tudják kezelni a Törökország felől érkező hatalmas emberáradatot.

Bayer szerint végre elkezdődhet valami, ha erővel lépnek fel az Közel-Keletről, Afrikából érkezőkkel szemben. Görög, spanyol és svédországi példák alapján a sommás ítéletek nagymestere kijelenti: ki kell takarítani mindet Európából „Lehet menni haza. Ott lehet zavarogni, rendőröknek nekimenni, jogokat követelni, harmadikról kiugrálni, elpusztulni. Itt nem.”

Megkapják a jogvédők, és a svéd hatóságok is, az egyik svédországi IKEA-ban, egy szenegáli által elkövetett kettős gyilkosság kapcsán. "Sokkal jobb lett volna, ha ellenállást tanúsít, és lelövik, mint egy kutyát. Bár ismerve a svédek állapotát lehet, hogy harapással leterítette volna a rendőröket is, akik mindeközben attól rettegtek volna, nehogy baja essen, mert akkor szétszedi őket a média meg az idióta ön- és közveszélyes jogvédők hordája.

Éljen a liberalizmus! Éljenek az emberi jogok. Kivéve, ha az európai, fehér, keresztény rassz jogairól van szó...

Bayer szerint nincs az elhülyült európai döntéshozók és a jogvédők hordái nem ismerik fel a terrorista veszélyt sem, helyette úgy viselkednek, mint a „nyálfolyató idióták, akik puskaporos hordón ülve gyújtogatnak és gügyörésznek hozzá” és még szélesebbre tárják a kapukat a betolakodók előtt.