Tizenhét éves fiú ment neki Harrach Péternek

2015.08.14. 16:48

A szentendrei rendőrök egy 17 éves, budapesti fiút gyanúsítanak azzal a cserbenhagyásos gázolással, amiben Harrach Péter volt az áldozat

A gyanúsított az általa vezetett Mercedesszel augusztus 11-én 20 óra körül a 11-es főúton Budapest irányából Szentendre felé haladt, amikor a 14-es kilométerszelvényben hátulról nekiütközött az előtte azonos irányba haladó autónak, a KDNP-s Harrach Pétert szállító Chevrolet Captivákat. Az ütközést követően a fiú által vezetett autó kigyulladt, ő pedig a rendőrök kiérkezése előtt adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A szentendrei rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható személyek elszámoltatását és a bizonyítékok összevetését - írja a Police.hu. Így azonosították a fővárosi fiút, akit augusztus 14-én a délelőtti órákban gyanúsítottként hallgattak ki.

A gyanúsított ellen a további eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya – szakértők bevonása mellett – folytatja le.

A rendőrség várja azok jelentkezését, akik látták a balesetet vagy arról információval rendelkeznek! Jelentkezni személyesen a Szentendrei Rendőrkapitányságon vagy telefonon keresztül a 06-1/236-2883-as telefonszámon.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport