Gerzson
-3 °C
9 °C
Index - In English In English Eng

Lázár János megleckéztetésére indít sajtótájékoztató-sorozatot Tarlós

2015.08.31. 19:56 Módosítva: 2015.08.31. 20:05

Hamarosan Tarlós István is olyan könnyed sajtótájékoztatókkal jelentkezik a Városházáról, mint amelyekkel Lázár János szerzett gyors népszerűséget a sajtómunkások körében. A Városháza tájékoztatója szerint a főpolgármester szintén kéthetente tart majd könnyed hangvételű eseményeket az aktuális fővárosi eseményekkel kapcsolatosan.

Az esemény nem csak emlékeztet Lázáréra, de annak válaszcsapásaként is értelmezhető. Legalább is ez derül ki Tarlós Origónak adott interjújából.

Tarlós ezeken a sajtótájékoztatókon fogja nyilvánosan kijavítani Lázár Jánost, akinek sajtótájékoztatója előző nap, csütörtökönként van. 

De nem csak beefelés lesz a Tarlós féle eseményeken, hanem humor is. A főpolgármester be fogja bizonyítani, hogy ő is tud viccelni. Tarlós az Origónak arról is beszélt, hogy nem csak Lázár János szokott viccelődni a Kormányinfón, neki is van humora, még ha nem olyan, mint a miniszteré.

Lázár és Tarlós évek óta folytatnak olyan beefelős harcot, ami a rapperek közt ismeretes viselkedési forma. A fő különbség, hogy míg a rapperek a saját idejüket és pénzüket fordítják a szájkaratéra, a magyar hivatalnokok közpénzből teszik ugyanezt.