Levágta saját péniszét egy menekült Debrecenben

2015.09.03. 17:43

Egy 38 éves, fekete bőrű férfit vittek be az Urológiai Klinikára, akiről a Dehir.hu úgy tudja, levágta a saját péniszét. 

A Hajdú-Bihar Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a Dehir.hu megkeresésére közölte, hogy a debreceni rendőrkapitányság munkatársai állampolgári segítségkérést követően szeptember 2-án, szerdán hajnali 3 óra 40 körül Debrecen külterületén, a 4-es számú főúton igazoltattak egy kommunikációra képtelen, zavartan viselkedő férfit, akin sérülések voltak láthatóak. A járőrök a férfihoz mentőt hívtak, a mentőszolgálat munkatársai a sérültet kórházba szállították.

A rendőrök az egészségügyi intézmény területén addig voltak jelen, amíg sikerült megállapítaniuk a 38 éves, Magyarországon menekültkérelmet előterjesztett férfi személyi adatait. A férfi saját magának okozta sérüléseit, sérelmére bűncselekményt nem követtek el.

A Dehir.hu úgy tudja, több órát vett igénybe, mire sikerült azonosítani a férfit, aki más forrásból származó információink szerint fekete bőrű migráns, és az apafai lőtér közelében bukkantak rá.

Egyelőre meg nem erősített információk szerint a férfi sokkoló öncsonkítást végzett magán: levágta a péniszét és megsértette a herezacskóját is.

A Debreceni Egyetem azt közölte, hogy hozzájuk hajnalban beszállított külföldi férfi „öncsonkítást végzett magán, nemi szervét sebesítette meg. A betegen még hajnalban sürgősségi műtétet hajtottak végre, ellátták sérüléseit, és megkezdték a szükséges kiegészítő vizsgálatokat. A beteg állapota kielégítő, nincs életveszélyben.”