16:00, December 02.
Ghána 0
Uruguay 0
al-Dzsanúb Stadion H csoport
16:00, December 02.
Koreai Köztársaság 0
Portugália 0
Education City Stadion H csoport
20:00, December 02.
Szerbia 0
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, December 02.
Kamerun 0
Brazília 0

Megúszták a mentők, hogy nem mentek ki rögtön az eszméletlen gyerekekhez

2015.09.05. 08:41

Megszüntette a nyomozást a mentők ellen a rendőrség, amely egy elmulasztott kiszállás miatt vizsgálódott. Tavaly ugyanis nem ment ki a mentő két gyerekhez, akiket a bejelentés szerint anyjuk fojtogatott. A nyomozók segítségnyújtás elmulasztása miatt indítottak eljárást.

A nem mindennapi eset még tavaly történt Százhalombattán, azonban a mentők ellen csak nemrég vizsgálat a hangfelvétel alapján, amely rögzítette a diszpécser és a segélykérő beszélgetését.

Egy nő tavaly albérletében zsineggel fojtogatta négyéves kisfiát és ötéves kislányát. A gyerekek elvesztették az eszméletüket, a nő pedig őrjöngve rohant a szomszédba azzal, hogy meggyilkolta a gyerekeket.

Az ott lakó férfi azonnal hívta a mentőket. A háttérben hangos nevetgélést hallott, a diszpécser pedig közölte, csak akkor mennek, ha a rendőrség értesíti őket. Ez később meg is történt, a rendőrök ugyanis komolyan vették a hívást, azonnal kiszálltak a helyszínre, és megtalálták az eszméletlen gyerekeket.

A nyomozás adatai alapján nem volt megállapítható bűncselekmény elkövetése – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Blikkel.   • Hírek
  • Hírek