Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Menekülő kisgyerekbe rúgott a radikális tévé operatőre Röszkénél

2015.09.08. 18:50

Egy rendőrök elől menekülő kislányba belerúgott, egy kisgyerekkel a kezében szintén a rendőrök elől futó férfit pedig kigáncsolt a Jobbikhoz közel álló N1TV operatőre kedden Röszkénél. Az operatőrnő a saját videója végén azt mormogja a kamerába, hogy jöhetne már egy vízágyú. A csatorna délután azonnali hatállyal felmondta a nő szerződését, és részükről ezzel az ügyet lezártnak tekintik.

A rugdosást először a 444 szúrta ki egy német újságíró Twitterén (a világos fameringes, szőke nőt kell figyelni) :

Ugyanez az operatőrnő, László Petra látszik az Index saját videóján is 0:30 körül, ahogy a rendőrsorfal mögül kitörő több menekültbe, köztük egy kislányba belerúg. Itt a jelenet lassítva:

A röszkei eseményekről készített N1TV-s összefoglalóban 2:30 körül pedig az ő szempontjából látszódik a gáncsolós jelenet, majd az hallatszik, ahogy vízágyúért sóhajtozik:

A nőt a DK és a PM is feljelentette a rendőrségen, ez utóbbi párt közösség tagja elleni erőszak miatt.