Hasba szúrta a férje, elment dolgozni, majd hazatért, és akkor megfojtották

2015.09.15. 12:38
Elég abszurd körülmények között ölte meg a feleségét egy makói férfi 45 év házasság után. A férfi késsel hasba szúrta a nőt, aki ezután elment dolgozni. Majd éjszaka hazament, elkezdtek mindketten inni, és ezután a férfi megfojtotta az asszonyt.

Jogerősen tizenegy év fogházbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla kedden egy makói férfit, aki tavaly tavasszal egy konyhakéssel hasba szúrta, majd megfojtotta a feleségét - írta az MTI.

A táblabíróság emberölés és életveszélyt okozó testi sértés bűntettében mondta ki bűnösnek a jelenleg 74 éves vádlottat.

De a száraz ítéletnél sokkal megrázóbb a gyilkosság abszurd története.

A férfi 45 éve élt együtt feleségével, a bűncselekmény előtti években kapcsolatuk megromlott mindkettőjük "italozó életmódja miatt". Többször előfordult, hogy veszekedtek, és a viták időnként tettlegességig fajultak. Főként a férfi bántalmazta a feleségét, aki többször is kórházba került, közvádas büntetőeljárás azonban egyszer sem indult.

2014. március 12-én reggel ismét összevesztek a konyhában, ahol a férfi felkapott egy kést és hasba szúrta a feleségét.

A kés jelentős eret, szervet nem ért, a szúrás nagyobb vérveszteséget sem okozott, így az asszony felöltözött, és autóval elment dolgozni.

A nő 11 óra körül ért haza, majd a férjével ismét italozni kezdett. Dél és egy óra között a házaspár újra összeveszett, és a férfi a ház előszobájában megfojtotta feleségét. A  férfi csak órákkal később, délután 3-kor hívott segítséget, a mentősöknek pedig a történteket véletlen balesetként igyekezett feltüntetni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport