Rejtélyes robbanás volt Győrben - vajon a Háttérhatalom szórakozik velünk?

2015.09.21. 12:54

Robbanás volt szombat este egy győri lakásban. Senki nem sérült meg. A robbanás okát ugyanakkor nem tudják megmondani, az mindenesetre biztos, hogy nem volt gázszivárgás. 

A különös esetről a Kisalföld számolt be. "Öten ültünk a konyhában, beszélgettünk. Egyszer csak elment a villany és szinte azonnal óriási robbanást hallottunk. Mellettünk kiszakadt az ablak a helyéről, mozdulni sem mertünk egy ideig. Fogalmunk sem volt, mi történt, én azt hittem, hogy az egész házban történt valami, nem csak nálunk" - mesélte a lapnak Vincze Brigi, aki testvéreivel és barátaival volt ekkor a lakásban.

"Az elsődleges vizsgálatok szerint a robbanás nem a konyhából indult ki, ahol a gyerekek tartózkodtak, hanem a nappaliból, ahol akkor senki nem volt. Gázt pedig sehol sem mértek, tehát nem az szivárgott"- mondta Brigi édesanyja. A nappaliban az ablak kitörött, a függöny teteje kicsit megolvadt, de tűznek nincs nyoma. Közben pedig a vitrinben  semmi nem mozdult el, sem a vázák, sem a virágok, a párnák, de még a rúzs is a helyén maradt.