Elkaptak két férfit a bulinegyedben verekedő társaságból

2015.09.23. 11:46

A rendőrök azonosítottak négy férfit a bulinegyedben szombat este balhézó társaságból, kettejüket már el is fogták. Így történt:

Erzsébetvárosi garázdaság

Szombat éjjel a Kertész utcában, a Fészek előtt rendezett kemény verekedést egy 10-15 fős társaság. A szórakozóhely biztonsági embereivel mentek össze, annyira, hogy négyen meg is sérültek az összecsapásban. Az egyik támadó gumilövedékkekel lövéseket is leadott a fegyveréből.

Fotó: Police.hu

A garázdaságban résztvevők közül a BRFK nyomozói most négy férfit azonosítottak. Ketten közülük már megvannak: a 31 éves szigetbecsei J. Lászlót Óbudán a Bűnügyi Bevetési Osztálya nyomozói, a 42 éves fóti F. Gyulát a ferencvárosi Viola utcában a TEK-esek kapták el — társaikat továbbra is keresik.

A gyanúsításban csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés is szerepel, a két elfogott férfi előzetes letartóztatására előterjesztést tettek .

Két társukat is azonosították: Balogh József 44 éves szigetbecsei és Máté János 35 éves budapesti lakosok ellen elfogatóparancsot adtak ki. Róluk van szó:

Balogh József, Máté János
Balogh József, Máté János
Fotó: Police.hu

További, egyelőre ismeretlen társaikat a BRFK továbbra is keresi — írja a police.hu.