Tibor
2 °C
8 °C

Napi Lajcsi: Erőszakos bűnözővel ül egy cellában a koronázatlan király

D  MI20150924001
2015.09.29. 06:55

Tudom, hogy sok koronázatlan király él az országban, de ezúttal a lakodalmas rock és a rezsicsökkentés koronázatlan királyáról van szó: Lagzi Lajcsiról (Galambos Lajosról), aki évek óta vívja a rezsiharcot, ha a gyanúsításnak hinni lehet, akkor lopás formájában. 

De mi van most Galambos úrral, azon kívül, hogy előzetes letartóztatásban van ő és a felesége?

  • A bulvárlapok koronázatlan királya, a Blikk megírta, amit a Velvet már tegnap megírt, miszerint a lopással és vesztegetéssel gyanúsított Lagzi úr részletes vallomást kíván tenni. Ezért már szorgalmasan jegyzetel a cellájában.
  • A celláját egyébként egy erőszakos bűnöző úrral kell megosztania, ahogy az újság fogalmaz, "spártai körülmények között" (értsd: heti egyszer zuhanyozhatnak).
  • Az ügyvédjén keresztül próbálja az otthoni dolgokat igazgatni.
  • A három gyermeke közül kettő magániskolába jár, így a bébiszitternek, illetve Lajcsi anyósának reggelente a Blikk szerint háromfelé kell szakadnia, hogy mindenki időben eljusson az iskolába.
  •  A bulvárlapok koronázatlan királya, a Bors információi szerint ugyan Lajcsi nem nyilatkozott érdemben a rendőrségnek, de a két ellenőr (akiket a gyanú szerint megvesztegetett) vallomást tett.