Aliz
6 °C
14 °C

Tudja, hol találták meg most Repülős Gizit? A szekrényben!

2015.09.30. 12:23

Repülős Gizit már megint elfogták. A 88 éves tolvajlegenda szeptember 20-án egy hajdúszoboszlói lakásban tűnt fel, pontosabban a szekrényben. A sértett csak kiugrott otthonról kávézni, aztán amikor hazatért, egy idős nőt talált a szekrényében kutakodva. A férfi kihívta a rendőröket, de akkor még feltehetően nem tudta, hogy ki látogatta meg.

A rendőrök viszont felismerték a nőt, aki a Zsaru magazin beszámolója szerint kategorikusan tagadta, hogy lopni akart volna. Azt állította, hogy

szállást keresett, és mivel zuhogott az eső, bement az első házba, amely az útjába esett. Állítása szerint a kiskapunál nyomta a csengőt, majd kiáltozott is, de nem ment ki senki, azért ment beljebb, hátha előjönnek a háziak. Szerinte ekkor támadt rá a ház tulajdonosa.

A rendőrök nem vették be a mesét, Repülős Gizi ellen lopás vétsége kísérletének gyanúja miatt indult eljárás, de szabadlábon védekezhet.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?