Judit
2 °C
7 °C

Éber rendőrnő fülelte le a tolvajokat

2015.10.03. 08:26

Hatvanban a szolgálaton kívül levő járőrök épp olyan éberek, mint aktívan tevékenykedő társaik - derül ki a police.hu beszámolójából, amiben többek között szerepel 

  • egy házak udvarait vizslató, gyanús trió egy nagy értékű személygépkocsiban
  • egy járőrnő, aki értesíti kollégáit
  • egy notebook és egy táblagép a csomagtartóban.

A helyszínre kiérkező rendőrök igazoltattak, majd a szajrét megvizsgálva megállapították, hogy azt nem sokkal korábban nyúlták le egy hatvani családi házból. És ha már így alakult, jobban megnézték maguknak a három férfit, és kiderült, hogy simán gyanúsíthatók további 14, 2015 januárja óta elkövetett bűncselekménnyel: több hatvani, gyöngyösi, káli, kápolnai és kompolti családi házat  feszítettek fel, és aranyékszereket, készpénzt és műszaki cikkeket tulajdonítottak el.

A három gyanúsított (S. Attila, Cs. Roland és V. Norbert) budapesti lakos,  ellen 14 rendbeli lopás gyanúja miatt indult eljárás, kettejüket le is tartóztatták. A nyomozók az elkövetéshez használt személygépkocsit, valamint az eltulajdonított értékek nagy részét is lefoglalták.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?