Megkéseltek egy mentőst a Nagyvárad téren

2015.11.03. 09:26 Módosítva: 2015.11.03. 16:30

Megkéseltek egy mentőst reggel a Nagyvárad téren, a Heim Pál Gyermekkórház előtt. A BRFK az MTI kérdésére azt közölte, hogy az eset 9 óra előtt történt az Üllői úton. A mentőápolót egy ellátásra szoruló férfi szúrta meg a mentőautóban. A mentőápoló megsérült. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

A Faktor.hu értesülései szerint a mentősre egy bedrogozott, őrjöngő férfi támadt rá. A megszúrt mentős súlyos, életveszélyes állapotban volt. A 24.hu úgy tudja, hogy a mentőápoló a mellkasán, a hasán és a kezén sérült meg, a Péterfy Sándor utcai Kórház Baleseti Központjában műtötték meg.

Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) főigazgatója szerint a mentős állapota a műtét után stabilizálódott, túl van az életveszélyen. Egy háromgyermekes édesapáról van szó - mondta.

Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője kiemelte, hogy bár a mentősöket érő atrocitások mindennaposak, ilyen súlyos támadás csupán évente néhányszor fordul elő.

Az elkövető egy 25 év körüli férfi volt, akit Csepelről szállított el a mentőautó. Az MTI fotói alapján a férfit őrizetbe vették a rendőrök.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport