Durván elszakadt a cérna egy osztráknál

2015.11.04. 08:48

A bejelentés szerint gyalogos gázolásnak indult egy november 3-án, Bejcgyertyánoson történt eset, de a sárvári rendőrök nyomozása után egy egész összeomlás, ámokfutás rajzolódott ki.

Egy 38 éves osztrák férfi minden előzmény nélkül meglökött egy, az élelmiszerüzlet előtt várakozó helyi lakost, majd a férfi társaságában lévő nőt megragadta. A két férfi dulakodni kezdett és S. Johann, az osztrák több alkalommal megütötte a nő védelmére kelt férfit. Az incidens azután is folytatódott, miután a sértettek távoztak a helyszínről, mivel a feldühödött osztrák férfi egy vascsővel támadt vitapartnerére.

A pár már futva menekült, amikor az osztrák férfi autóval hajtott utánuk és elütötte, majd ismételten bántalmazni akarta a már földön fekvő helyi férfit, de a nő megakadályozta ezt. Az osztrák férfi segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

A rendőrök végül Rábapatyon fogták el a gyanúsítottat, akit előállítottak, kihallgattak és átvizsgálták a járművét, amelyből kábítószergyanús növényi származék került elő.

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság, segítségnyújtás elmulasztása, közúti veszélyeztetés és kábítószer birtoklás megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport