Csilla, Noémi
10 °C
28 °C

Egymást taposták az emberek a H&M-ben

2015.11.05. 15:23 Módosítva: 2015-11-05 15:24:23

Miután a tömeg órák óta várt a Vörösmarty téri H&M nyitására, tömegjelenet és hisztéria alakult ki az üzletlánc új tervezői kollekciójáért.

A Dívány helyszíni riportja szerint voltak, akik már hajnal 2 óta a bolt előtt várakoztak, ennek megfelelően zombiapokalipszist idézően indult meg a tömeg 9-kor. Mivel a hevenyészett kordon nem tartotta meg a tömeget, az ajtót erővel kellett behúzni, miután kábé 50 vérmesen elszánt vásárló betolakodott az üzletbe.

Én bekeveredtem a tömeg közepébe, hátulról nyomtak, elölről azt kiabálták, hogy hátráljunk. Borzalmas volt. Kiálltam volna a sorból, ha lehetett volna, de nem lehetett, mert a kirakatüvegre tapadtam sok más nővel egyetemben, a tömeg pedig csak nyomott tovább. Ijesztő volt.

A boltban borultak az állványok, és mindenki markolt, amit ért, így a női részlegen 6, a férfin 11 perc alatt fogyott el Olivier Rousteing kollekciója.

Az üzletlánc a Dívány kérdéseire azt válaszolta, hogy ilyen tömeg még sose volt és nem számítottak arra, hogy ennél komolyabb felkészülés kellene.