Gombostűkkel teleszúrt sajtot szórtak szét egy győri utcán

2015.11.09. 10:04
3
Fotó: Kisalföld.hu

Egy kutyáját sétáltató nő sajtdarabba szurkált gombostűket vett észre egy győri utcán, írja a Kisalföld. A Vadvirág utcában Ménfőcsanakon (Győr egyik városrészében) esti megszokott sétájukat tartották, amikor a nő észrevette, hogy a kutya kicsit lemaradt és valamit elkezdett szimatolni.

„Lehajoltam és egy egészen kicsi sajtdarabot találtam, ami tele volt szurkálva gombostűkkel. Úgy láttam, a kutya nem nyelt le semmit, de a biztonság kedvéért másnap elvittem orvoshoz, ahol megröntgenezték. Ez mutatta ki, hogy egy tű mégis a szervezetébe került” – mondta a nő a lapnak.

Szerencsére nem kellett műteni, természetes módon távozott a testéből. De mint mondta, jobb bele sem gondolni, milyen baj lehetett volna, ha valahol elakad a tű.

A történet és a felhívás a közösségi oldalakon kezdett pörögni. „Nemcsak arról van szó, hogy a kutyáinkat féltettem. Erre rengeteg kisgyermek él. Ahol én találtam a szöges sajtdarabot, ott alig ötméternyire egy játszótér van. Rossz belegondolni, hogy mi van, ha megbökik vele a kis kezüket vagy esetleg ők nyelik le” – mondta a nő.  • Tippek
  • Bankszámla