A szalagavató után eltűnt egy ceglédi diáklány, egy hét múlva került elő

2015.11.23. 08:13 Módosítva: 2015.11.23. 09:11

Egy héttel ezelőtt eltűnt egy 16 éves lány egy ceglédi középiskola szalagavató báljából, írja a Ripost.

Múlt hétvégén, szombat este indult el egy helyi középiskola szalagavató báljába a 16 éves Kovács Barbara, akiről azóta családja semmit sem tud. A lányt hajnali kettőkor látták utoljára a buliban egy rövid, barna hajú fiú társaságában, akit azonban senki sem ismert a helyiek közül.

Telefonja azóta nem elérhető, a Messengere azonban be volt kapcsolva: ezen szerda este egy budapesti szórakozóhelyen jelentkezett be vagy ő vagy valaki más. A szórakozóhelyre a rendőrség kivonult, de a lányt már nem találták ott.

A lány egy hét után végül vasárnap este hazatért, osztotta meg a Facebookon a lány családja. A család azt írta, a lány a körülményekhez képest jól van.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla