Habony Árpádot levideózták a hedonisták paradicsomában Ibizán

2015.12.08. 11:03

Júniusban nyitott Ibizán a Heart nevű szórakozóhely. Az étterem-mulató olyan exkluzív kínálattal indult, hogy a legpénzesebb nyugati turisták paradicsomában szinte rögtön megválasztották 2015 legizgalmasabb új helyének.

A konyháért Spanyolország legelismertebb séfje, Ferrán Adriá, valamint testvére Albert felel, a látványért pedig a Cirque du Soleil társulat.

habony2.gif

Az étteremnek terasza és belső termei is vannak, különböző árakkal. A street foodos külső részen 80 euró (25 ezer Ft) a beugró, és erre jön az italfogyasztás. Bent, ahol Adriá falatnyi ételkülönlegességeit szervírozzák a Cirque du Soleil produkciói és a kemény show mellé, 150 euró (46 ezer Ft) a kaja. Az italt itt is külön számolják. Ha valaki tovább is marad, hogy az éjszakai bemutatót, valamint a világ minden tájáról hívott DJ-k egyikét megnézze, további 50 eurót (15 ezer Ft) kell fizetni.

A Heart kedden tette ki Facebook-oldalára az új reklámvideóját, amelynek véletlenül magyar vonatkozása is lett.

Az étterem kínálatát, a fülledt előadások hangulatát és a fergeteges felhozatalt bemutató képeken ugyanis (1:28-nál és 1:35-nél) feltűnik Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó és személyi testőre (1:38-nál).

Heart Supper 2015 from HEART IBIZA on Vimeo.

A nagyokat pislogó és az orrát szívogató, fehér zakós Habonyt többször is bevágták, miután a drágább belső térben közvetlenül mellette zajlott a Cirque du Soleil táncosainak előadása.

A videót először bemutató 444.hu szerint az elmúlt félévben magyar vállalkozók is megtalálták már a világ egyik legdivatosabb helyének számító Heartot, hiszen itt állítólag „a csapból is kokain folyik, a falról meg kurvák potyognak”.