Elástak egy kutyát Hajdúböszörményben

2015.12.13. 08:08

Bíróság elé állítják azt a két férfit, akik leütöttek és elástak egy kutyát Hajdúböszörményben – írja a police.hu. A hajdúböszörményi rendőrkapitányság "állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt" tett feljelentést a járási ügyészségen.

20151212093908
Fotó: Police.hu

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Az 55 és 58 éves O. Márton és K. Sándor 2015. november 16-án, 11 óra és 13 óra között befogtak egy kóbor kutyát, hurkot tettek a nyakába, aztán karóval ütötték a fejét. Az állat ebbe belepusztult, a tetemét elásták. A rendőrség fotói szerint a kutya feje teljesen szétroncsolódott.

Az esetről egy helyi nő tett feljelentést. A rendőrök azonosították a gyanúsítottakat, egy kertben megtalálták az elásott kutya tetemét is. A férfiakat december kilencedikén állították elő, akik elismerték a bűncselekményt.